ציוד מסעדות-בנק ציודים

חייגו עכשיו

נייד אבי: 050-6474245
משרד:04-8529293

עמוד ראשי > מגזין בנק ציודים > איזה ציוד צריך לבתי קפה

איזה ציוד צריך לבתי קפה

מכונת ברד, אייס קפה
מכונת ברד, אייס קפה
מכשיר וופל בלגי
מכשיר וופל בלגי
טוסטר לבתי קפה
טוסטר לבתי קפה

אם ברצונכם להקים בית קפה, הרי שחשוב שתדעו רכישת ציוד לבתי קפה הינה משימה לא פשוטה, אשר מצריכה הרבה תכנון, ביטחון וכמובן תקציב גבוה.

כיום, בתי קפה רבים אינם מתמקדים אך ורק בהכנת קפה טעים ומעורר ומכירת סנדוויצ'ים פשוטים וקלים להכנה, כמו בימים עברו, אלא עוברים תהליך התפתחות תמידי, זאת על מנת שיוכלו להבדיל את עצמם מיתר בתי הקפה בעיר, וכך למעשה למשוך לקוחות חדשים ומרוצים.

ציוד לבתי קפה: אז לעומת היום

כאמור, בעבר הלא מאוד רחוק, בתי קפה רבים הציעו ללקוחותיהם הקבועים והמזדמנים בעיקר קפה- על שלל סוגיו השונים, סנדוויצ'ים ועוגיות/עוגות כמנה אחרונה ומתוקה.

ההשקעה המינורית ביחס לרווח הגדול שאפיין בתי קפה רבים, עודד בעלי בתי קפה להקים סניפים נוספים, דבר שאותת לאנשים זרים על הפוטנציאל הכלכלי הקיים בהקמת בית קפה פשוט וקטן- דבר שבדיעבד יצר תחרות רבה בין בתי הקפה השונים.

לכן, התחילו בתי קפה רבים להוסיף לתפריטיהם שלל מנת שעד אז לא אפיינו בתי קפה- פסטות, מוקפצים, המבורגרים ומנות חמות נוספות, לצד עוגות מיוחדות ומעוצבות היו רק חלק קטן ממנות אלו. כך בעצם, ועל מנת לייצר מנות איכותיות וטעימות, החל ציוד לבתי קפה להיות קריטי יותר ויותר בעבור בתי קפה רבים- קטנים וגדולים כאחד.

מה לקחת בחשבון טרם רכישת ציוד לבתי קפה?

כאשר אנו רוכשים ציוד לבתי קפה , אחד הדברים החשובים עליהם יש להקפיד הוא איכות המוצרים. קמות חנויות רבות המתיימרות למכור ציוד לבתי קפה , אולם בפועל מתאים ציוד זה לשימוש ביתי מינימלי, ולא לשימוש רציף שמאפיין בתי קפה רבים. לכן, מומלץ לברר ולעשות סקר שוק טרם רכישת ציוד לבתי קפה .

ניתן לפנות לשפים של מסעדות, לבעלי בתי קפה אחרים בסביבה (בצורה חביבה וחברית, כמובן), ואפילו לאינטרנט- שם ניתן למצוא ביקורות אודות מוצרים שונים שנרכשו בחנויות המשווקות בין היתר ציוד לבתי קפה.

דבר נוסף עליו יש להקפיד בעת רכישת ציוד לבתי קפה הוא התאמת גודל הציוד לגודל המטבח. אין זו חוכמה לרכוש מוצרים איכותיים וטובים למטבח בית הקפה , בהעדר היכולת למקם אותם בצורה יעילה ונוחה במטבח.

טרם רכישת ציוד לבתי קפה , מומלץ למדוד את גודל המטבח ואף לבחון את צורתו. בדיקה זו תאפשר לכם לדעת היכן אתם עומדים מבחינת גודל, איזה ציוד גדול חשוב יותר, ואיזה ציוד ניתן לבחור בגדלים מינוריים יותר שלא יפגעו בפונקציונליות המטבח ובאיכות המנות היוצאות ממנו.